Drobečková navigace

Úvod > Spolky - firmy > Základní škola > 2002/2003

2002/2003

Již tradičně se naše škola zúčastnila výstavy výtvarných prací, konané u příležitosti divadelní přehlídky " Dospělí dětem" v KD Ostrov v Havlíčkově Brodě.Každé dítě obdrželo jako odměnu za svůj obrázek či výrobek volnou vstupenku na pohádku " Strašidelné putování". Tak jsme 9. května společně navštívili Havlíčkův Brod, zhlédli jsme nejen divadelní představení, ale podrobně jsme prozkoumali celý výstavní sál, protože se bylo opravdu nač dívat.
 

 

výstava výtvarných prací výstava výtvarných prací
výstava výtvarných prací

výstava výtvarných prací

 

 

 

 

 

 

výstava výtvarných prací

 

Dne 23. 5. 2003 se uskutečnil výlet do LEDNICE. V HIPPOCLUBU se děti nejprve povozily na koních a pak jsme navštívili LEDNICKÝ ZÁMEK a akvárium MALAWI. Prošli jsme se zámeckým parkem, prohlédli jsme si palmovou zahradu, vystoupali jsme 302 schodů na nejvyšší ochoz MINARETU a celý výlet zakončila plavba lodičkami po zámecké Dyji.

 

 

V pátek 30. 5. 2003 proběhl Dětský den spojený s karnevalem. Nové hry a zajímavé soutěže sklidily u dětí veliký úspěch.

 

   

Ve dnech 9. – 13. 6. 2003 vyvrcholila naše výtvarná a pracovní činnost tradiční výstavou, kterou shlédlo mnoho návštěvníků především z řad rodičů. Bylo se opravdu nač dívat.

 

 

 
Na konci školního roku jsme navštívili Pohádkovou zemi při  „Honbě za pokladem“. Po skupinkách jsme se nalodili do třech korábů a vypluli na dobrodružnou cestu. Dosažení cíle nebylo jednoduché, o pomoc nás požádali Široký, Sněhurka, Jiřík, Budulínek, Mrazík, Čert a Malá mořská víla. Ani jednou jsme jejich důvěru nezklamali a mohli se radovat z nalezení pokladu.

 

Soutěžní duch nás neopustil ani o prázdninách, kdy pro nás bylo připraveno plno her a soutěží v rámci „Prázdninové školní družiny“. O prvenství v celodružinové soutěži bojovaly Oddíly Tygříků, Žraloků a Drsňáků.Nakonec jsme se rozloučili táborákem spojeným s opékáním buřtů a přespáním ve škole, kde nás navštívila Bílá paní, se kterou jsme si zatančili na půlnoční diskotéce.